Maatregelen i.v.m Corona virus

Ondanks de impact van het COVID-19 virus zijn wij gewoon, met inachtneming van het advies van de Rijksoverheid/ RIVM, open. We zorgen voor de juiste bezetting zodat u door kan blijven werken.
 
Het is belangrijk dat persoonlijk contact zo veel mogelijk wordt vermeden en er minimaal 1,5 meter afstand wordt gehouden.
Mocht u behoefte hebben aan contact met een vertegenwoordiger dan kan dit, zolang de maatregelen gelden, alleen telefonisch of per email.
 

 

Afhalen
 
Het afhalen van materialen blijft mogelijk. Wilt u materialen (laten) afhalen dan verzoeken wij de bestelling telefonisch of per mail door te geven. Wij zullen uw order verzamelen en buiten leggen. De deur naar de afhaal balie zullen wij sluiten
 

Transport

Het transport van uw orders zal gewoon doorgaan en onze transporteur heeft zijn chauffeurs ook de nodige instructies gegeven om op eenveilige manier de materialen af te leveren en de afleverbon te laten tekenen.
 
Tot op heden zijn er geen aanwijzingen dat wij niet aan de gewenste levertijden kunnen voldoen. Aangezien ook wij afhankelijk zijn van transporten uit het buitenland is het mogelijk dat levertijden zullen wijzigen.
Wij zullen u hiervan, indien noodzakelijk, zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.
.
Wij zullen ons beleid met betrekking tot het COVID-19 virus afstemmen op de maatregelen die door de rijksoverheid/het RIVM worden afgekondigd
 
Wij gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Het team van Spirair Luchttechniek
 


 

 

sex video

Spirair Luchttechniek

T (033) 24 748 49 | info@spirair.nl
Bezoekadres: Klompenmaker 13, 3861 SK Nijkerk | Openingstijden afhaalbalie: ma t/m do: 07:00 - 17:00 uur, vr: 07:00 - 16:00
copyright | disclaimer | voorwaarden | nieuwsbrief | privacy statement
Regelt het...
VLA Luchtgordijnen