Back to school safely.jpg  

 

De scholen zijn weer begonnen en de ventilatie is nu een veel besproken onderwerp, het belang van een goed ventilatiesysteem in schoolgebouwen is groot. In het onderwijs bestaan grote zorgen over de ventilatie. Coronabesmetting kan mede ontstaan door een hoge concentratie aerosolen (kleine ademdruppeltjes) in afgesloten ruimtes. Door goede ventilatie kan deze concentratie laag gehouden worden. De ramen open zetten is mogelijk maar veroorzaakt tocht en onnodig energieverlies. Met een ventilatiesysteem met warmte-terug-winning kan een gezonde en energiezuinige leeromgeving gecreëerd worden.

Spirair heeft de geschikte unit voor ieder lokaal.

 
Whisper Air Schoolunit HRWA2
whisper air met regeling.jpg
 

De WHISPER AIR is ontworpen voor decentrale ventilatie. Het biedt een ideale oplossing voor zowel nieuwe als voor bestaande gebouwen. Door het minimale geluidsniveau is het een perfecte keuze voor schoollokalen maar ook voor kantoren en vergaderzalen.
De warmteterugwin unit heeft een volledig automatische regeling, die optimaliseert om minimale warmteverliezen en de meest zuinige werking te bereiken.

  • 3 uitvoeringen 400, 700 en 1000 m3/h.
  • Warmteterugwinning rendement tot 90%.
  • Ultra-stille werking - 33 dBA
  • Geïntegreerde CO2 sensor
  • Energie zuinige EC motoren
  • Eenvoudige installatie.
  • Volledig automatische regeling
  • Boost functie (versneld spuien van de ruimte)
 
   

 

 

 

Maatregelen i.v.m Corona virus

Ondanks de impact van het COVID-19 virus zijn wij gewoon, met inachtneming van het advies van de Rijksoverheid/ RIVM, open. We zorgen voor de juiste bezetting zodat u door kan blijven werken.
 
Het is belangrijk dat persoonlijk contact zo veel mogelijk wordt vermeden en er minimaal 1,5 meter afstand wordt gehouden.
Mocht u behoefte hebben aan contact met een vertegenwoordiger dan kan dit, zolang de maatregelen gelden, alleen telefonisch of per email.
 

 

Afhalen
 
Het afhalen van materialen blijft mogelijk. Wilt u materialen (laten) afhalen dan verzoeken wij de bestelling telefonisch of per mail door te geven. Wij zullen uw order verzamelen en buiten leggen. De deur naar de afhaal balie zullen wij sluiten
 

Transport

Het transport van uw orders zal gewoon doorgaan en onze transporteur heeft zijn chauffeurs ook de nodige instructies gegeven om op eenveilige manier de materialen af te leveren en de afleverbon te laten tekenen.
 
Tot op heden zijn er geen aanwijzingen dat wij niet aan de gewenste levertijden kunnen voldoen. Aangezien ook wij afhankelijk zijn van transporten uit het buitenland is het mogelijk dat levertijden zullen wijzigen.
Wij zullen u hiervan, indien noodzakelijk, zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen.
.
Wij zullen ons beleid met betrekking tot het COVID-19 virus afstemmen op de maatregelen die door de rijksoverheid/het RIVM worden afgekondigd
 
Wij gaan er vanuit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Met vriendelijke groet,
Het team van Spirair Luchttechniek
 


 

 

 

DAPHNE XL Nieuw in ons assortiment

DAPHNE is een energie-efficiënte warmte terugwinunit ontworpen voor installatie aan de muur in huizen, appartementsgebouwen en kantoren. Het belangrijkste voordeel van DAPHNE (HRDA2) is de uitzonderlijke stille werking. De unit is standaard voorzien van een elektrische voorverwarmer en optioneel met naverwarmer te verkrijgen.  

De Daphne heeft de AirGENIO Comfort-bedieningssysteem met touchscreen. De DAPHNE kan ook bediend worden middels een app waarmee u het apparaat vanaf uw telefoon of tablet kunt bedienen indien dez aangesloten.De behuizing van DAPHNE (HRDA2) is ontworpen met het oog op esthetica, service en toegankelijkheid.

Daphne XL 700 en 900

 

• Nominale luchtstromen: 700 en 900 m3/h

• Aluminium tegenstroomwarmtewisselaar warmteterugwinning met een efficiëntie tot 93%

• Energiezuinige EC-ventilatoren met lage SFP en stille werking

• Traploze automatische bypass voor koeling in warme zomertijden

• Eenvoudige installatie en onderhoud

• Aansluitingen met geïsoleerde verbindingen

• Filters COARSE 60% (ISO 169890) als standaard, optioneel filter ePM160% (F7)

Meer details over de DAPHNE XL vindt u hier  op onze website

 

 

Sluitingsdagen 2020

 

Voor afgaand of aansluitend op de wettelijke feestdagen zijn wij de volgende dagen in 2020 gesloten:

vrijdag 10 april 2020

Goede Vrijdag

maandag 4 mei 2020

dag voor Bevrijdingsdag

dinsdag 5 mei 2020

Bevrijdingsdag

vrijdag 22 mei 2020

dag na Hemelvaartsdag

 
  
 
 
 
 

November 2019

 

 

Diameter 160mm word 165mm 

De roosters en plenums worden steeds vaker uitgevoerd met aansluitingen voorzien van een safe verbinding. In de meeste gevallen is dit geen probleem om daar slang op aan te sluiten maar voor de aansluiting 160 blijkt het lastig om een slang op deze aansluitingen te bevestigen. Om het in de montage eenvoudiger te maken hebben wij de sonodec DS25.165 en de Aludec DA245.165 in ons assortiment opgenomen en we zullen de DS25.160 en DA245.160 uitverkopen. De prijslijst flexibele slangen hebben we ook vernieuwd deze staat reeds online, de prijzen zijn verder niet gewijzigd.

 

 
Eindejaarssluiting

In verband met de aankomende kerstdagen en jaarwisseling zijn wij week 52 en week 1 gesloten, vanaf 6 januari staan wij weer voor u klaar.
Onze laatste leverdag op route zal vrijdag 20 december zijn 

 

Wij willen u bedanken voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar.

Wij wensen u prettige feestdagen en een voorspoedig 2020.

 
 

Aankomende wijzigingen

Dit jaar zijn wij geconfronteerd met prijsverhogingen die buiten onze invloedsfeer liggen. Als gevolg hiervan zijn wij genoodzaakt om de prijzen voor Hoofdstuk 7 Luchtgordijnen, Hoofdstuk 8 Ventilatiedoorvoeren & platdakontluchtingen en Hoofdstuk 10 Luchtbehandelingskasten per 1 januari 2020 aan te passen.

De prijzen voor Systemair producten worden per 1 december 2019 verhoogd, voor de brandkleppen is dit 1%, voor de ventilatoren, dakventilatoren en accesoires is dit 3%.

 

Hoofdstuk 8 Ventilatiedoorvoeren en Platdakontluchtingen
Doorvoeren

De verhogingen van de verschillende fabrikanten liggen tussen de 3 en 8% en zullen worden doorberekend in onze verkoopprijzen vanaf 1 januari 2020.

Hoofdstuk 7 Luchtgordijnen
essensse met regeling.jpg

Vanaf 1 januari 2020 worden onze verkoopprijzen voor de luchtgordijnen met gemiddeld 3% verhoogd. Tevens kunnen we ook luchtgordijnen met EC motoren leveren informeer hiervoor bij onze verkoop.

 

Hoofdstuk 10 Luchtbehandelingskasten
whisper air met regeling en info en spirair + naam silence.jpg

Vanaf 1 januari 2020 worden onze verkoopprijzen voor de luchtbehandelingskasten met gemiddeld 3% verhoogd. In dit hoofdstuk vind u ook de vernieuwde Whisper Air die zeer stil is en uitermate geschikt is voor renovatie van scholen.

 

Gewijzigde documentatie

Voor de luchtgordijnen en luchtbehandelingskasten zijn er aangepaste documentaties deze zullen te downloaden zijn via onze website www.spirair.nl 

Deze verhogingen gelden ook voor alle prijsafspraken en/of netto prijzen die zijn afgegeven. 

 

Spirair Luchttechniek

Postadres: Postbus 1132, 3860 BC Nijkerk | T (033) 24 748 49 | F (033) 24 623 24 | info@spirair.nl
Bezoekadres: Klompenmaker 13, 3861 SK Nijkerk | Openingstijden afhaalbalie: ma t/m do: 07:00 - 17:00 uur, vr: 07:00 - 16:00
copyright | disclaimer | voorwaarden | nieuwsbrief | privacy statement
Regelt het...
VLA Luchtgordijnen